Tokom prethodnog vikenda je održan tradicionalni zimski aikido seminar u organizaciji Aikikai Srbije. Na seminaru je učestvovalo oko 80 aikidoka iz Srbije i ex-YU prostora.

Pored standardnih treninga, održana su i polaganja za Kyu i Dan zvanja. Takodje su promovisani i novi shidoini i fukushidoini. Čestitke svima koji su položili (pre svih Aleksandru, Petru i Stefani)!

Ovo su bile neke osnovne informacije vezane za seminar. Ono što je mnogo bitnije je da je u prohladnoj sali sve prštalo od energije i da je temperatura koju su podigli vežbači bila na nivou jednog prolećnog sunčanog dana. “Highlight” seminara su bili osmesi na rumenim licima vežbača a što se može videti na priloženim fotografijama.

Podsetićemo i na to da je ovo bio poslednji seminar koji je održan u sali u Ševinoj ulici u Zemunu. Za ovaj prostor nas vezuju brojne lepe uspomene jer ružnih nije ni bilo. U njoj je, za ovih 10 godina, pored redovnih treninga, održan veliki broj domacih i medjunarodnih seminara i ispita, proliveno mnogo znoja i malo suza, sklopljeno mnogo novih prijateljstava. U njoj su stasale brojne generacije aikidoka koji su postali, nadamo se pre svega, bolji ljudi. Opraštamo se od nje sa blagom setom ali sa osmehom na licu idemo dalje!

Do sledećeg druženja na tatamiju! Vredno i redovno vežbajte!